15 Eylül 2014 Pazartesi

OTEL YORUMU {delphin imperial}


Merhabalar,
Bu gün sizlere geçen hafta dört gece geçirdiğimiz Delphin İmperial Otel hakkında ki yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
Otel ultra herşey dahil konsept. 



Otel biraz dar bir alana sığdırılmış. Havuz başında ki şezlonglar çok sıkışık olarak yerleştirilmiş.
Deniz kenarında tatlı bir esinti sizi serinletirken, havuz başında bu esintiden eser yoktu. Tabii bu duruma Antalya'nın nemli havasının da katkısı büyük :)



Rezervasyon yaptırdığımız tatil acentası bizi balayı çifti olarak bildirdiği için, otel yetkilileri de bize özel bir oda hazırlamak istemiş :) (Receptionda ki görevlinin 'balayı çifti misiniz' diye sorarken koca göbeğime bakışı çok komikti :) )
Kapıdan içeriye girdiğinizde sağ tarafta banyo kapısı hemen karşınızda da iki ayrı oda kapısı karşılıyor sizi.



Balayı odalarında yatağın üzerine neden kuğu şekli verilmiş havlu koyulur hiç anlamam :) Bu arada karyola başlığı niyetine yapılmış ışıklı panoya da bir anlam veremedik. Şöyle yaslanıp oturamıyorsunuz. O şey hep kafanıza çarpıyor :(



Bunlarda bizim için hazırlanmış ikramlar. Balayı için bu oteli düşüneneler varsa karşılaşacağı süprizler hakkında fikir edinmiş olabilir.
Kuru yemiş tabağı benim için nimet oldu :) 
İkinci bir nimet ise buz kovası! Yolculuktan dolayı şişen ayaklarıma buzzz gibi suyu dökmek çok iyi geldi :)
Şaka bir yana bence balayı için tercih edilecek bir otel değil. Zaten daha çok çocuklu ailelerin tercih ettiği bir otel.  

Oda geniş ve ferah.


Banyoda tek kullanımlık diş fırçasından, banyo lifine kadar bir çok ayrıntı düşünülmüş.


Genel olarak temiz bir otel.

Otel personeli çok ilgili ve güler yüzlü. Bu sıcakta sürekli ayakta koşturmalarına rağmen suratları hiç düşmüyor.

Otelin ana restoranında her gece bir konsept var. Meksika gecesi, uzakdoğu, akdeniz gecesi vb.
Yemek çeşitliliği güzeldi fakat biz yemekler de pek lezzet bulamadık. Bence on çeşit yemek olacağına beş çeşit yemek olsun ama lezzetli olsun. Taze fasülye olsun ama kılçıksız olsun :)
Birde ben hamile olduğum için yemek seçiminde daha çok zorlandım. Çünkü hamilelere deniz ürünlerinin çoğu yasak. Tavuk ve yumurta tüketmiyorum. Baharatlı yiyecekler mideme dokunuyor vs. derken yemek işi benim için daha zor oldu.
Ama tatlılar süperdi. Hem çeşit olarak hemde lezzet olarak.
Ayrıca otelde yedi tane alacarte restaurant bulunuyor. Bunlardan birinde ücretsiz yemek yeme hakkınız var. Biz tercih etmedik.

Bizim bu oteli tercih etmemizde ki en büyük neden şehir merkezine yakın oluşuydu.
Bir daha gider miyiz? Sanmıyorum.


Daha çok yazı ve paylaşım için bloguma abone olmayı unutmayın :)






2 yorum:

  1. :) ah şu oteller hiç mi beklenen gibi çıkmaz !!
    Bizde balayına Kemer Orange Country'ye gitmiştik sanırım bundan sonra Kemer'e gidersem direk gideceğim oteldir. Bir tek olumsuzluğunu bile görmedim, ama yine geçen yıl sırf arkadaşlarımızla olalım diye gittiğimiz Crystal !! tam bir rezalet :((
    Neyse önemli olan biraz dinlenmiş olmak ve güzel vakit geçirmek :))
    Bebiş de iyice büyümüştür artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Antalya da otele gidilecekse Belek tarafında ki oteller tercih edilmeli. Orada turist kalitesi vs biraz daha yüksek dolasıyla hizmette aynı şekilde yükseliyor. Biz sırf rahat rahat merkeze inelim diye bu oteli seçmiştik ama işlerimizi umduğumuzdan kısa sürede halledince otelden hiç çıkmadık :( Dediğin gibi tatil tatildir :) ilk gün 'yaa dört gece vakit geçmez burda' diyorduk birde baktık on gün geldi. Çocuksuz bir aile olarak son tatilimizi yaptık :) Bebiş büyüdü. Antalya'yı hiç sevmedi :) sanırım sıcaktan hoşlanmıyor kış bebesi :)

      Sil